top of page
HISTORIA DEL CLUB BÀSQUET ALISOS

      Des que el 1962 es va constituir l'Associació d'Antics Alumnes del C.P. La Caixa coneguda com "ELS ALISOS", la nostra Entitat ve desenvolupant ininterrompudament, des de fa més de 50 anys, les seves activitats associatives en el Districte de Sant Martí de Barcelona.

      El Club de Bàsquet Alisos és una Entitat inscrita el registre d'Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya. Està afiliat a la Federació Catalana de Bàsquetbol i participa en les seves competicions, oferint bàsquet des de 1962. Lluny queden els primers partits que es jugaven en la primera pista de terra dels Alisos, situada en el que ara és la plaça compresa entre els carrers Jordi Rubió i Balaguer amb Andrade.

      CB Alisos és una Entitat sense ànim de lucre que obre al barri especialment (però també a la ciutat en general) la possibilitat de practicar un esport com el bàsquet a qualsevol edat, d'una manera formal i reglada (bàsquet federat) o més lúdica (básquet lleure) amb l'associacionisme com a element vertebrador i amb un itinerari esportiu continu en el temps: des de nens a adults (homes i dones).

      CB ALISOS aposta per l'esperit esportiu (Entitat adscrita a la campanya Compta fins a tres), pel foment d'hàbits de vida saludables, imprescindibles per a la pràctica adequada de l'esport. CB ALISOS forma part del Consell de Coordinació Esportiva de la Ciutat de Barcelona per al desenvolupament del Pla de l'esport en edat escolar.

Amb la seva activitat quotidiana, CB ALISOS promou l'associacionisme, el voluntariat, la convivència, el respecte, el sacrifici i l'esforç.

       Alisos és una Entitat sense ànim de lucre en la que totes les persones que col•laboren, ho fan des d'un vessant absolutament altruista i dins del projecte de voluntariat de l’Entitat. CB ALISOS està registrat en el Cens d'Entitats de Voluntariat.

      Ens trobem situats al carrer Agricultura, 204, al Districte de Sant Martí de Barcelona, al costat del Col•legi "La Caixa" amb qui compartim instal•lacions.

 

bottom of page